Meteen naar de inhoud

Transport

Naast spoedzendingen en pakket distributie zijn wij voor u ook de perfecte partner als het gaat om trailer transport. Denk hierbij aan het vervoeren van complete ladingen en deelladingen.

Dagelijks vervoeren onze ervaren chauffeurs uiteenlopende goederen door heel Europa. Ons specialisme is Nederland en België, maar ook aanvragen voor elders in Europa zijn in overleg uitvoerbaar.

Bij Drop off Delivery werken wij enkel met gemotiveerde, vakbekwame medewerkers die beschikken over de juiste papieren en certificering. Zo kunnen wij u ook garanderen dat het transport naar behoren wordt uitgevoerd.

Wilt u meer weten over onze service en onze scherpe tarieven betreft trailer transport?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

trailer-dropoff-transport
trailer-dropoff
loading-dock-truck

Wagenpark

Ons wagenpark bestaat o.a. uit trailers met een schuifdak, trailers met laad/losklep, citytrailers en ecocombi’s. Hierdoor zijn wij altijd in staat om voor elk vraagstuk een passende oplossing te bieden.

Daarnaast vinden wij duurzaamheid een belangrijke pijler binnen onze organisatie. Daarom bestaat ons wagenpark uit duurzame voertuigen. Allen voldoen ze aan de Euro6-norm.

 
Goed om te weten;

Onze vrachtwagens en trailers zijn allen voorzien van een track-en-trace systeem. Hierdoor weten onze planners altijd waar u zendingen zich op dat moment bevinden.  

Ook het vervoeren van ADR-goederen en afval-stukgoed is voor ons geen probleem. Wij beschikken over de juiste papieren en certificaten om ook specifieke transport wensen uit te kunnen voeren. 

Direct opdracht geven voor transport? Bel ons op het nummer 06 21368712, onze planners zullen direct kijken naar de mogelijkheden en u van de juiste informatie voorzien! 

Betrouwbaar

Wij voeren alle opdrachten uit met onze eigen, goed opgeleide chauffeurs.

Spoedzending?

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij snel, tijdig en effectief schakelen.

Vaste lage tarieven

Dropoffdelivery hanteert vaste scherpe tarieven voor zowel binnen als buitenland.

Contact

Wenst u gebruik te maken van een van onze transportdiensten? Of wilt u meer weten over onze service en onze scherpe tarieven? Of heeft u een speciaal verzoek? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Locations
Whatsapp ons direct!
Direct contact via Whatsapp!
Hi, en welkom bij Drop Off Delivery!
Waarmee kunnen we u helpen?