Meteen naar de inhoud

Over ons

Bent u opzoek naar een betrouwbare logistieke partner? Dan bent u bij drop Off Delivery aan het juiste adres! 

Drop Off Delivery is een jong, dynamisch transportbedrijf gevestigd in het centrum van Den Haag. Dat neemt niet weg dat wij ook buiten Den Haag actief zijn. Inmiddels hebben wij door heel Nederland enthousiaste chauffeurs voor ons rijden die zowel particuliere, als zakelijke klanten dagelijks blij maken met hun zendingen. Ook voor het vervoeren van Volume transporten draaien wij onze hand niet om ons wagenpark bestaat hiervoor uit meerdere trailers en vrachtwagens.

Wij pakken elke vervoersuitdagingen met beide handen aan en doen veilig en snel wat u van ons verwacht. Wij omringen elke transportopdracht met de grootste zorg.

Alle opdrachten worden door Drop Off Delivery direct en exclusief gereden door onze eigen chauffeurs in loondienst. Hiermee garanderen wij de snelheid en behouden wij het overzicht. Zodoende kunnen wij de kwaliteit altijd blijven garanderen.

pakket-bezorgen
trailer-dropoff-transport

Onze USP'S

Ons transportbedrijf staat voor betrouwbaarheid, klantgerichtheid en kwaliteit. Door onze snelle service en uitgebreide netwerk kunnen wij snel schakelen. Hierdoor is de aanrijtijd in Den Haag en in de omliggende steden gemiddeld 30 minuten. 

Betrouwbaar

Wij voeren alle opdrachten uit met onze eigen, goed opgeleide chauffeurs.

Spoedzending?

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij snel, tijdig en effectief schakelen.

Vaste lage tarieven

Dropoffdelivery hanteert vaste scherpe tarieven voor zowel binnen als buitenland.

Contact

Wenst u gebruik te maken van een van onze transportdiensten? Of wilt u meer weten over onze service en onze scherpe tarieven? Of heeft u een speciaal verzoek? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Locations
Whatsapp ons direct!
Direct contact via Whatsapp!
Hi, en welkom bij Drop Off Delivery!
Waarmee kunnen we u helpen?