Meteen naar de inhoud

Spoedzendingen

Heeft u een speciaal document, pakket of zending van grotere omvang wat niet langer kan wachtten tot bezorging? Geen probleem!

Drop Off Delivery is specialist als het gaat om spoedzendingen in Nederland en buitenland. Wij zijn een professionele koeriersdienst met jarenlange ervaring als het gaat om spoedzendingen.

Wij staan voor persoonlijke aandacht voor de klant en een betrouwbare, snelle aflevering van uw zending.

Delivery Van on its way
dropoff-delivery2.0

Spoedje? Zo gefixt!

Doordat wij chauffeurs beschikbaar hebben in heel Nederland kunnen wij snel schakelen en uw opdracht binnen no-time uitvoeren. Wij kunnen daarbij de zending op elk gewenst adres afhalen voor bezorging.

Naast Nederlandse spoedzendingen, bezorgen wij uw zendingen buiten de Nederlandse grens. In Nederland, België, Luxemburg en Duitsland kunnen wij uw zending in veel gevallen zelfs dezelfde of volgende dag bezorgen.

Direct opdracht geven voor een spoedzending? Bel ons op het nummer 06 21368712, onze planners zullen direct kijken naar de mogelijkheden en u van de juiste informatie voorzien!  

Betrouwbaar

Wij voeren alle opdrachten uit met onze eigen, goed opgeleide chauffeurs.

Spoedzending?

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij snel, tijdig en effectief schakelen.

Vaste lage tarieven

Dropoffdelivery hanteert vaste scherpe tarieven voor zowel binnen als buitenland.

Contact

Wenst u gebruik te maken van een van onze transportdiensten? Of wilt u meer weten over onze service en onze scherpe tarieven? Of heeft u een speciaal verzoek? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Locations
Whatsapp ons direct!
Direct contact via Whatsapp!
Hi, en welkom bij Drop Off Delivery!
Waarmee kunnen we u helpen?