Meteen naar de inhoud

Internationaal

Naast nationaal is Drop Off Delivery ook op internationaal vlak actief. Internationaal verzenden met Drop Off Delivery is gemakkelijk, snel en altijd met de service die u van ons gewend bent!

Wij verzorgen het vervoer van uw zending(en) altijd met de juiste aandacht. Ook in Europa hanteren wij dezelfde uitstekende service, scherpe prijzen en kwaliteit als verzenden binnen Nederland.

Heeft u zendingen die u wenst te vervoeren binnen Europa? Of wilt u meer weten over onze service en onze scherpe tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

truck-nieuw-dropoff
trailer-dropoff
Human signing on device to delivery parcel.

Verzenden binnen Europa

Met ons kunt u verzenden door heel Europa. Wij kunnen u zending(en) verzenden naar/of ophalen op elk gewenst internationaal adres.

Mochten wij op het gewenste moment zelf geen voertuigen en/of chauffeurs beschikbaar hebben, ook dan kunnen wij u van dienst zijn.

Wij hebben een groot netwerk aan grotere en kleinere internationale vervoerders. Afhankelijk van de bestemming en het volume kiezen wij voor u de juiste vervoerder.

Naast klein vervoer kunnen wij u ook van dienst zijn met onze trailers en vrachtwagens voor het grotere volumetransport!

Drop Off Delivery garandeert u een snelle en veilige levering ook buiten onze landgrenzen!

Internationale spoedzending

Heeft u een speciaal document, pakket of zending van grotere omvang wat niet op zich kan laten wachtten? Ook op internationaal gebied kunnen wij hierbij van dienst zijn. In Nederland, Belgie Luxemburg en Duitsland kunnen wij uw zending in veel gevallen zelfs dezelfde of volgende dag bezorgen.

Direct opdracht geven voor een Europese zending? Bel ons op het nummer 06 21368712, onze planners zullen direct kijken naar de mogelijkheden en u van de juiste informatie voorzien! 

Betrouwbaar

Wij voeren alle opdrachten uit met onze eigen, goed opgeleide chauffeurs.

Spoedzending?

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij snel, tijdig en effectief schakelen.

Vaste lage tarieven

Dropoffdelivery hanteert vaste scherpe tarieven voor zowel binnen als buitenland.

Contact

Wenst u gebruik te maken van een van onze transportdiensten? Of wilt u meer weten over onze service en onze scherpe tarieven? Of heeft u een speciaal verzoek? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Locations
Whatsapp ons direct!
Direct contact via Whatsapp!
Hi, en welkom bij Drop Off Delivery!
Waarmee kunnen we u helpen?